Personalizirana šablona Neyes Brows

Kako si lahko zgostim obrvi? Želim imeti popolne obrvi! Kaj lahko naredite z mojimi obrvmi, so tanke in nesimetrične?

To so najpogostejša vprašanja punc, ki niso zadovoljna s svojim izgledom naravnih obrvi.

Predno pričnemo s postopkom, je pomemben posvet s stranko, da lahko maksimalno zadovoljimo pričakovanja. Seveda ne moremo delati čudežev, moramo razložiti pomen naravne regeneracije obrvi. Namreč dlaka na obrveh raste zelo počasi, potreben je čas za regeneracijo in seveda samokontrola ‘’ne puljenja’’. Za optimalni rezultat je potreben obisk pri stilistki na vsake štiri do šest tednov. Stilistka lahko takoj opazi rezultat zgostitve dlak, ter lok prilagojen obrazu stranke, ki ga je zmerila pri prvem obisku.

Kaj lahko naredim sama, za boljši in hitrejši rezultat?

Enkratno vprašanje! Najbolj enostaven odgovor bi se glasil: ‘’Pustite obrvi na miru, se vidiva čez pet tednov!’’

Boljši odgovor za stranko pa je:’’Za hitrejši cilj bi vam predlagala Neyes personalizirano šablono. Zjutraj vam vzame samo deset sekund za začrtovanje obrvi, tako se počasi navadite na popolno obliko obrvi in se na mestih, kjer prej ni bilo dlak, počasi prične zgoščevanje obrvi.’’


Pri Neyes šabloni mora stilistka stranki razložiti:
a) kako se šablona pravilno nadene na obraz,
b) stranki pokazati osnove zarisovanja ali senčenja obrvi,
c) nanos Sealing gela za boljšo obstojnost barvice ali senčke.


Redno senčenje obrvi s pravim odtenkom senčke prinese hitrejše rezultate in samozavest stranki, tako ona sama veliko pripomore k boljšemu videzu njenih naravnih obrvi.

Zelo pomembno pri oblikovanju obrvi je, da strank nikoli ne zavajamo, da jim ne obljubljamo ciljev, katerih ne bomo mogli doseči. Zato je pogovor in posvet s stranko na prvem mestu, kako pomembno je da sodelujeta pri izbiri barve in končni obliki obrvi, saj je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Monika Jenko - DIAMANT SPA

Deli: